One Day I Will Make a Podcast

Twee jonge activisten uit de klimaat- en pro-Palestijnse beweging nodigen je uit voor een inspirerende live podcast opname. Ze gaan in dialoog over klimaatemotie.
Hoe ga je om met de overweldigende gevoelens van onmacht? En hoe zet je die emoties om in actie?

Tijdens deze avond gaan ze in gesprek met boeiende gasten en delen ze hun persoonlijke ervaringen, verweven met de gesprekken die bij Victoria Deluxe voorafgaand aan de voorstelling ‘One Day I Will Make the Onion Cry’ zijn gevoerd.

Praktisch

zondag 6 oktober 2024 - 20:00u

Taal: Nederlands

Tickets: betaal-wat-je-kan vanaf 0 euro

Tijdens de publieksavonden is er voorafgaand aan het programma steeds tijd om de installatie One Day I Will Make the Onion Cry samen te verkennen, de deuren openen om 19:15

In De Expeditie (Dok Noord 4F, 9000 Gent)

Van 3 tot en met 10 oktober 2024 neemt de installatie One Day I Will Make the Onion Cry ons gebouw De Expeditie over. Overdag wordt ze het decor voor een één-op-één ritueel van Beyond The Spoken. ’s Avonds nodigt Victoria Deluxe je uit om dieper te duiken in de vragen die One Day I will Make the Onion Cry oproept over ecologie, ontworteling, kunst en verzet. Dat doen we samen met een aantal kunstenaars en onderzoekers, aan de hand van film, poëzie, gesprekken en ateliers.

Van 3 tot en met 10 oktober 2024 in De Expeditie.